Vinkkejä menestykseen työelämässä

dreams-5764857Haaveiletko unelmiesi uran toteuttamisesta? Hieno juttu, sillä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on unelmia. Seuraavaksi voitkin jo lähteä toteuttamaan niitä. 

1. Tiedä, missä olet hyvä

Ota selville omat lahjakkuutesi ja kiinnostuksenkohteesi. Jokainen on hyvä jossain. Jos et koe tietäväsi tai tuntevasi omia lahjakkuuksiasi kunnolla, tee esimerkiksi ammatinvalintatesti netissä tai kysy niiltä ihmisiltä neuvoa, joiden kanssa olet ollut tekemisissä nuorena.

2. Tartu tilaisuuksiin

Yleensä hyvä tuuri on menestyksessä tärkeä asia, mutta on muistettava, että sinun on itse usein luotava ”elämäsi tilaisuudet”. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy itse hakeutua sinua auttavien tilaisuuksien äärelle ja tarttua niihin. Pahin este sinun ja unelmiesi välillä olet sinä itse.

3. Tee itsellesi rutiineja

Aseta itsellesi päämääriä ja deadlineja siitä, milloin jokin tietty asia tulee saada suoritetuksi. Pysy tekemissäsi suunitelmissa.

Muodosta itsellesi säännöllinen päivärytmi. Nuku joka yö säännöllinen tuntimäärä. Ota selvää, millaiset ravintoaineet auttavat sinua keskittymään. Syö säännöllisesti ja terveellisesti. Hanki itsellesi myös jokin liikuntaharrastus.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *